aanleg

Tuinaanleg

Heeft u een idee en u wil dit laten uitwerken? Ik werk samen met tuinarchitecten die hun vak beheersen. Zij luisteren naar uw wensen en proberen dan uw droomtuin om te zetten op een schets of plan. Naderhand wordt dat besproken en indien nodig aangepast.

Verder volgt de plaatsing, aanleg alsof het mijn eigen tuin zou zijn.

 

Voor doe het zelvers en de durvers kom ik eventueel u een duwtje in de rug geven om zo zelf uw tuin aan te leggen. Indien gewenst voeren we alles uit of deels en / of in fases.

 

 

 

Van totaalconcept tot fazeringen, alles is bespreekbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het planten van een haag vergt toch enige kennis van plantgoed. Met de juiste technieken en materialen kom je al heel ver.

Tegenwoordig weer helemaal in, de leilinden. Deze bomen worden in het voorjaar, voor het uitschieten van het blad, bijna helemaal teruggesnoeid tot tegen de uitgelopen takken. Eveneens worden uitgelopen takken verder geleid om ze aaneensluitend te maken. Voordeel is dat deze bomen worden aanzien als een haag en daarbij dus korter teggen de scheiding mogen geplaatst worden dan bomen. In de Lente komen er aan sommige soorten welriekende bloemetjes aan.

houten Terrassen

duurzaam hout als Ipe, therowood, Bankirai, Bamboo

Bedrijfsgegevens

Gino Dierickx

Tafelbosstraat 6a

3381 GLABBEEK-KAPELLEN

GSM 0486521595

info@tuinman.be

BE0777236056